05 April 2013

Kasut Zalora Dah Sampai

Assalamualaikum...

Dua hari yang lalu saya ada tulis hasrat hati saya nak shopping di Zalora kan. Memang rambang dan rambanglah biji mata ni. Saya pas lah mata yang rambang ni kepada adik saya..hehe..Boleh pula kan. Saya suruh dia pilih mana-mana kasut yang dia berkenan. Sepatutnya beberapa hari lepas lagi, tapi voucher code ada masalah. Tanya customer service zalora, cepat je di balas. 

Jadi semalam, pilihlah kasut. Satu untuk saya, satu untuk Farah. Bayangkan saya pilih dan order kasut-kasut ini pukul 8:30 malam semalam..tup-tup..Umi saya call, kata barang Zalora dah sampai pukul 12 tengahari tadi. 

Fuhh...memang laju gila lah. First class punya service. Umi pun cakap memang laju gila-gila..hehe. Terbaiklah service zalora.com.my ini. Lebih laju daripada biasa. Tak sampai sehari dah sampai.

Kasut Zalora Dah Sampai

Ini kasut adik Farah.


Kasut Zalora Dah Sampai

Ini kasut saya..hohoho.

Memang sangat-sangat puas hati dengan zalora.com.my ini. Barang cepat sampai, berkualiti dan sangat-sangat berbaloi. Puas hati sangat-sangatlah dengan zalora. Penghantaran percuma okay. Jangan risau makin banyak yang anda beli, makin banyak faedahnya..Yuhhuuu..boleh pergi jalan-jalan tayang kasut baru..hihi.

Apa lagi..jom lah shopping di zalora.com.my. Menjerit macam iklan dekat tv tu. hihi. Zalora memang awesome. Terima kasih Zalora. 

p/s: Anda bila lagi. ^___^

25 comments

April 5, 2013 at 5:31 PM

pinjam satu?

April 5, 2013 at 5:31 PM

wah wah ni yang meyakinkan saya nak order kat zalora ni. haha cantik dua dua kasut tu kak aini :)

April 5, 2013 at 5:34 PM

wah cantik angat :D

April 5, 2013 at 5:35 PM

comelnyee kasut !!! siyes akak dh cuba memilih tp rambang mata lah hehe.. besnye cpt smpaii.. kelass la :D

April 5, 2013 at 5:46 PM

COmel je kasutnya!! Azwa belum pernah lagi beli barang online.. :P

April 5, 2013 at 6:04 PM

cantik kasut adik :) xsaba nk soping jugakkk!

April 5, 2013 at 6:05 PM

wahh cantiknye .. :) untungla

April 5, 2013 at 6:44 PM

comelnya kastu tu :)
xpernah shoping dekat zalora lagi..

April 5, 2013 at 6:47 PM

btul2...service Zalora mmg terbaik...=)

April 5, 2013 at 7:04 PM

makin rmai bleh kat zalora...

# wat jalan2 ngan kasut baru, hehe

April 5, 2013 at 7:07 PM

cantik nyaa~!! >.< pinjammm~! hehe

April 5, 2013 at 7:12 PM

Cepatkan Zalora hantar. saya pesan petang rabu hari khamis dah sampai. hehehe.

saya nak beli kasut macam tu tapi semua saiz besar2. sedih betul :(

April 5, 2013 at 7:16 PM

la akak nak juga..hihi

April 5, 2013 at 7:46 PM

cantek... teringin jugak nak satu jadi koleksi hihihi...

April 5, 2013 at 8:02 PM

Tak pernah lagi shopping di zalora ;)

April 5, 2013 at 8:06 PM

saya pun nak beli satu! kalau ada kasut tom :)

April 5, 2013 at 8:32 PM

dus2 comel...

April 5, 2013 at 8:47 PM

hehe shopping! :D

April 5, 2013 at 9:01 PM

wah, awak pun beli di Zalora. tak boleh jadi nie. kene try jugak nie. hikhik

comel kasut tu :D

April 5, 2013 at 9:14 PM

wah cepatnya sampai....

April 5, 2013 at 9:15 PM

wah..cepat kan..
cantik la kasut adik :)
designnya menarik..

April 5, 2013 at 9:53 PM

Waaaaaaaa.....cantik nya

April 10, 2013 at 9:40 AM

Cantiknyaaa kasutt...citarasa kita sama la....

April 11, 2013 at 12:05 PM

didiey baru nak guna voucher tu. nak beli purse utk diri sendiri n adik2 :)
alang2 dah ada voucher RM50 tu, bolehlah beli utk adik2 skali. save rm50 kan :)

April 12, 2013 at 12:23 AM

akk xpernah lagi beli kasut secara online.. sebab akk ni cerewet skit bab kasut..hahaha..

*tomei2 kasut iye..hik3..

Post a Comment
 

Design by ! AINI ZAKARIA © 2013| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome