19 January 2013

Suka Ponteng Sekolah

Assalamualaikum...

Dengan tidak sengaja terpandang keywords dekat nuffnang dan carian paling banyak sepanjang minggu atau bulan ini ialah post saya yang di beri tajuk contoh surat tidak dapat hadir ke kelas.


Rata-rata mencari contoh surat TIDAK HADIR.  



hehehe..kelakar sebenarnya. Sebabnya, post saya itu bukanlah contoh sebenar atau surat rasmi tidak hadir ke sekolah tapi lawak jenaka yang saya copy dari kawan saya. Dah baca belum? Kalau belum jemputlah baca, mungkin baru faham kenapa saya tulis pasal benda ni.

Dan paling hebat sekali keywords ini :





"alasan best untuk skip kelas"

Haa..dah kantoi ramai yang suka skip kelas dan tak suka datang sekolah. Siap cari alasan lagi kenapa tak dapat datang kelas. Report sama pensyarah korang baru tahu. hehe.. Macam-macam. Maaflah kepada yang mencari surat rasmi itu tapi yang lain muncul. Nasiblah kan.


p/s: Waktu mula-mula tengok keywords ni rasa kelakar, tapi waktu tulis entry ni dah tak kelakar. Laaaa... Motif tak ada idea je.

10 comments

January 19, 2013 at 1:56 PM

hehe. ramai rupanya suka yang ponteng. ish ish ish, haha. :D

January 19, 2013 at 2:51 PM

Aini nie pakar buat surat tak pergi sekolah ekk.. hehe

January 19, 2013 at 3:26 PM

amboi banyak gak total search tu..kalo akak paling tinggi 4-5 gitu jer...

January 19, 2013 at 6:55 PM

aduh budak2 sekarang ni...nak ponteng kelas pon nak kena search kat google ke....ahaha

tapi dari satu segi bagus lah pasal boleh bg trafik...hehe

January 19, 2013 at 7:12 PM

surat alasan ponteng kerja ada tak??? hihihi

January 19, 2013 at 7:57 PM

ahahhahaa...ain dulu jarang ponteng sek ahaha sbb ain kan dak ain lalalalala....

January 20, 2013 at 7:22 AM

Ohhh...mcm tu eh Aini.

Okje mcm tak pernah tgk je...he..hennti nk cuba riki le..hee

January 20, 2013 at 8:35 AM

ek ? sabooo jela.. kan dah kantoii kat situ. hahah adeh, kalau dpt tgk spe yg search tu lg bestt hihik

January 20, 2013 at 1:51 PM

adoi kantoi ramai yang suka monteng kat situ . kak aini pulak bagi contoh macam tu . dapatkuh rasakan betapa kechiwanya beliau . kehkeh

January 22, 2013 at 11:01 AM

memang pun cik aini..budak2 memang rajin sangat tak datang sekolah. kalau cuti dorang memang suka. tapi ada satu rahsia, act cikgu pun suka gak kalau budak2 ramai tak datang. heheheheeheheheheh. gurau jekr

 

Design by ! AINI ZAKARIA © 2013| Resolution: 1280x800px | Best View: Google Chrome